Jäs!

Hallåååj.

Åkte somsagt till skolan idag vid 12 för en idrottslektion, som vi inte hade. SUCK. Kunde varit ledig hela dagen om jag fått reda på det lite tidigare. Men men! Stekte i solen med Moa i några timmar och gick sedan upp till syster för lite skitsnack. Åkte hem och somnade på solstolen i yttligare några timmar och har nästan precis klivit upp därifrån. Ska ta mig en tur in till Ecenter nu med mammsen för att för hoppningsvis få med lite Foundation och jordgubbar hem!


Bubbelin Style

Funderar på att lägga mig nu! Har kollat på både Big Brother och Due Date ikväll. Har även hunnit med att hälsa på farmor OCH tagit en lång promenad. Är skapligt slut, så det ska bli himla skönt att sova enda tills 11 imorgon. Har bara en idrottslektion och sen slutar jag. Får se vad som händer dåååå! :)

 


DETTA ÄR LIVET!

 

Mys på altanen med lätt musik och jordgubbar. Grillen är för övrigt också på, så snart blir det kyckling, klyftpotatis och tzatziki istället för jordgubbar och mjölk. Märkte ni att vi överlevde igår förresten?


Vilken helg!

Hallå! Har haft skitdåligt med tid att blogga i helgen, ingen tid alls faktiskt. Men det har varit en grymt skön helg! Bokstavligt talat.

Fredagen spenderades med min syster och några andra, och lika så gårdagen. Plus hur mycket annat folk som helst. Har haft en toppen helg, och det behövdes verkligen! ;)


Mycket snack och lite verkstad

Har spenderat mest tid idag på fotbollsplanen. Så skönt att komma ut igen när man inte spelat på så länge, även fast det kanske inte blev så mycket spel för oss. ;)


OJ

Haha, har två grymma ursäkter till att jag inte bloggat.

1. Ni vet när jag var uppe hela natten i typ.. förrgår? Somande halv 6 på kvällen efteråt, och sov till 7 dagen där på. Alltså no time too blogga.

2. Idag har jag varit upptagen hela dagen. Var först i skolan till typ.. 4. Sen åkte jag hem till Moa och var med henne och Simon tills 8 ungefär, då han skulle träna innebandy. Följde med dit och kollade på hans träning i nån timme, och sedan drog jag mig hemåt. Imorgon ska jag spela fotboll hela dagen, så det blir nog inte så mycket bloggning då heller faktiskt. Men får bli bättre på det efter helgen. ;)

Får ju inte glömma att vi var på Willys (Moas andra hem) också. Glömde dock köpa juice.


Klockan är... VAD?

Kul att klockan är halv 6, och jag inte har lagt mig en. NOPE. Funderade på att sova vid 2, men efttersom att det är så ljust och jag inte har någon rullgardin för tillfället så sket jag i det. Har kollat på både Grease och Starstruck, och just nu ligger jag och lyssnar på musik.

Tanken på att jag ska åka till skolan om ungefär två timmar och stanna där tills klockan 4 är inte skit lockande. Plus att lunchen vid 11 är den enda rasten vi har. Haha det kommer att gå åt helvete idag, rent ut sagt! ;)



Total Blackout

Har gjort chokladbollssmet som jag sitter och smaskar medan jag kollar på Total Blackout. Lite senare ikväll blir det även Pirates of the Caribbean och lite mer gotta. Får passa på att käka godis när jag är sjuk och inte har tillgång till att träna. ;)



Jordens undergång, nu på lördag?

Tjena! Har ni hört att jorden går under på Lördag? Jo. Det är faktiskt sant. (Tror jag i alla fall.) Klockan 18.00 ska det bli världens största jordbävning osv. Vilket kommer sluta med jordens undergång.

Jag planerar att inhandla en fin klänning att gå under i. Helst en svart. Också skulle det sitta fint med en stor hink öl, eftersom det troligen är bättre att dö full. Sen kanske en del ljus osv, ifall att strömen går innan det värsta händer. (Jag vill gärna se det hända) Så ja... Det är bra att vara förberädd!

Här har ni länken till videon där Harald Camping berättar om händelsen!

High five for first kiss


Har aldrig sett något gulligare än det här!

Förkylning på G

Tjena! Gud va sent jag vaknade idag. Haha. Kan bero på att jag låg uppe till 4 ungefär och kollade på I taket lyser stjärnorna. Hade aldrig sett den filmen innan, men den var jätte bra!
Sitter och käkar jordgubbar med mjölk just nu, även fast det blir mat om typ en halv timme. Men det finns ju nästan ingenting som är godare än det här till frukost!

Har även gått och blivit förkyld, har ingen som helst aning om hur eftersom jag knappt varit ute något. Men det gör inte så mycket, utan ska ta en tur till farmor lite senare idag och hälsa på en sväng ändå. :)

 


Festivaler och könshår

Wooow, Sverige som topp 3. Tänkte inte säga någonting speciellt om det eftersom att alla andra redan har uttryckt sig tillräckligt. Men det var ju bra gjort av lilla Eric iaf!



Lite kvällshumor för de som är riktigt trötta. Eller egentligen förstår ni säkert inte det ändå. Men frågan var i alla fall om Ginger's hade rött könshår. Svar: Ja.

Ben & Jerrys

Blir återigen att sitta spänd framför tv;n och glo på Eurovision Song Contest ikväll. Egentligen bryr jag mig inte alls om hur det går för Sverige eller vem som vinner överhuvudtaget, men det skulle ju vara kul om Eric fixade det!

Tog en sväng till Willys och köpte jordgubbar och glass. Ska sitta och frossa hela kvällen!


Tårar och skitsnack

Har fixat och donat och gjort mig klar för en mysig filmkväll hos Elin. Har snackat skit och bölat hela dagen, och mer sådant blir det väll ikväll också antar jag. Mer skitsnack alltså.

 

Chester See – You're Beautiful (Clean Version)

Puss så länge!

Fredag den 13;de

Godmorgon! Vilket bra väder det är ute, förväntade mig regn när jag vaknade men det här är ju raka motsatsen! Verkar inte som om yr.no har sån stor koll på vad som händer egentligen. ;)

Sitter och äter frukost medan jag väntar på att Elin ska komma hit. Har inte en aning om vad vi ska hitta på, men det visar väl sig lite senare!

Det är iaf bäst att ta det lugnt eftersom jag har brutit mina tår varenda fredag den 13;de hittills, så det kanske är bra att hålla sig hemma ikväll!



Min framtid i Göteborg!

Ja till finalen kom vi ju iaf. Fy vad Eric är snygg.

Ligger och fular mig i sängen. Kom på att jag är ledig imorgon. Och på lördag, söndag och måndag. Så grymt skönt! :D Kom också på att det är skit några dagar kvar i skolan, och mindre än ett år tills jag blir 18.

Då jäklar händer det grejer kära vänner!
Ska ta mitt pick och pack och röra mig söderut så fort jag gått klart skolan. Helst till Göteborg.
Ska skaffa lägenhet, hund, pojkvän och jobb. Och efter det ska det så småning om komma ett barn till världen också. Japp, så blir det.

Men först och främst ska jag leva livet det första halvåret av min 18års tid, dock nyktert. ;)




Eric Saade

Tja!

Sitter framför tv;n och rensar datorn. Det är otroligt hur mycket saker som finns i den här apparaten! Bilder, musik och videos, säkert 2 år gamla. Kul att ha kvar, men det tar ju sån jäkla plats..
Slutade vid halv två idag och gick till Emelie nästan på en gång. Enligt henne tog det typ två timmar för mig att komma dit men ickesanicke, sån lång tid tog det inte! ;)

Eurovision ikväll.. Ska se det om jag hinner, tänkte träna en sväng också. Hoppas det går bra för Saade, med glaset och det, har ju hört en del om att det strulat med det i Tyskland, men förhoppningsvis går det bättre ikväll!


Gör reklam för syster!

Jag hänvisar härmed alla mina trogna läsare och fans att klicka in på min kära systers blogg en sväng!

http://pardillos.blogg.se/

TACKAR FÖR DET!

När jag sitter i min ensamhet, då tänker jag på dig.

Japp. Så är det. Och även när jag inte är ensam, inte sitter och inte tänker. Då är det fortfarande du som snurrar runt i skallen på mig! .. Men vad gör det om 15 år när vi är gifta, har fyra barn och en Combi. INTE ETT DUGG! :D


En ny favvo?

Tog en snabbis runt byn med hunden, och tränade lite efter det!

Har fått en ny favorit godis tror jag. Eller smak på choklad iaf. Skulle kunna vara det godaste jag någonsin ätit!
Alltså ja.. Fyfan i helvete vad god den är! Den måste ni bara köpa. Marabou Carribbean.

Kanske  nog snackat om choklad nu, men eftersom jag inte har någonting annat att snacka om för tillfället så är det väl lika bra att jag inte snackar alls. Hehe. Lägger mig i sängen för att försöka få lite sömn inatt. Och förhoppningsvis komma upp i bra tid imorgon bitti.



TJENARE MANNEN

Hallå! Tänkte slänga in ett inlägg innan jag åker med mamma och handlar. Ska köpa massvis med god frukost, eftersom jag har sån beslutsångest på morgonen och inte vet vad jag vill äta.

Har haft en skitbra dag i skolan med skräckfilmsproduktion, gick mycket bättre än förra gången! Hann även med engelska nationella imorse, vilket inte gick lika så bra, jag hör ju så dåligt. ;) Men ett G är det nog allt!

Shopping!

Två tunikor, den ena lite längre en den andra! Den vita är köpt på GinaTricot och den ljusrosa på H&M.


En blå Tubtop ifrån GinaTricot, mascara och hudkräm ifrån Kicks och skor ifrån DinSko. :)

Billigt och bra i Birsta, då jag inte behövde betala mer än 250 kronor! Blev dock inte så mycket, men lite nytt fick jag ju med mig. Det beror nog på att det är så jäklans stora affärer, med as mycket folk och skit långa köer till kassan.

Solen skiner över Söderhamn!

Usch vilket skönt väder det har varit idag! :D Har aldrig varit med om bättre tror jag.
Vaknade av att världens största sol lyste in i igenom fönstret, och sen dess har det bara fortsatt. Har bara haft en lektion idag, vilket var idrott. Var hur jobbigt som helst i den här värmen, men kul var det iaf. :) Efter det tog jag en pizza med syrran och Moa, och sen en fika och lite glass på Furan.

Har också hunnit med att skrapa 8 trisslotter! Köpte två ifrån början, men det slutade med att vi hade vunnit 8 stycken. Dock gick det inte längre än så. ;) Men man vinner ju aldrig om man inte spelar!

Nu så har jag lagt mig utslagen i sängen och funderar på vad jag ska göra resten utav kvällen. Troligen blir det lite gym, och kanske en promenad med hunden! Ska visa upp vad jag köpte i Sundsvall lite senare ikväll också.

Hej så länge!




Sundsvall

Har inte kunnat blogga på två dagar eftersom att jag har varit i Sundsvall sen i Lördagsmorgon. Har dock inga bilder därifrån, men ni kan få se lite saker jag har köpt senare iaf! Den stora anledningen till att vi åkte dit var för att hämta en hundvalp som jag har fått! Det är en liten finne som heter Jeri! :)

 


Födelsedagsbarn

Oj oj oj! Vad uppdateringen sög idag. Men det beror helt och hållet på att det har varit folk runt omkring mig hela dagen, har inte hunnit helt enkelt. :) Mamma fyllde ju som sagt år, så jag och resten utav släkten har tryckt i oss massvis med tårta och kakor.. Ligger rund som en köttbulle i sängen just nu.

Skulle gärna sova nu, men eftersom jag har blivit besatt utav ''Smurf Village'' på Ajfånen så var jag dum och satte bär på skördning klockan halv 1. Om en timme det vill säga. Haha, kan berätta mer om det där dumma spelet senare. ;)

Blev inget mascara köp, och det lär jag ju inte hinna med imorgon heller. Slutar vid 11, och då går jag direkt hem och slänger mig på spriten.
NEJDÅ. Det blir nog en ganska så lugn fredag trots allt. Förhoppningsvis bastuhäng och chill, men det berättar jag mer om imorgon!

Puss godnatt! :)

 

En bild på världens bästa Moa, när vi tog en tur upp till Berget innan! :)


Ett jäkla massa tv tittande!

Utvecklingssamtalet gick toppen bra! Skönt att höra. :)
Har kollat på Grey's Anatomy samtidigt som USA - Sverige har rullat på pappas tv. Har Sprungit runt, runt i hela huset för att inte missa någonting, haha.

Nu är det dags för sängen iaf. Imorgon ska jag först springa ner på stan och köpa mig en ny mascara, eftersom att min förra helt plötsligt försvann på någon random fest i Lördags. Haha. Senare kommer släkten på besök för att uppvakta mamma som fyller år. :)

Godnatt!


Dagens Outfit!


Engelska nationella...?

Tjena!

Har precis kommit tillbaka till skolan, har varit på donken i två timmar ungefär, åt dock inte mer än en mellan strips.
Kom till skolan imorse vid 8 och fick reda på att jag hade engelska nationella direkt på morgonen. Bra att man har koll menar jag. Haha, men det gick väl bra ändå. :) Har tydligen prov i Mediekomunikation senare idag också, synd att man missar så mycket information när man är sjuk..

Klarar väl av dagen rätt så bra ändå, och avslutar den med utvecklingssamtal klockan 5.

BARCELONA

Slutade som förväntat med Barcelona i final. Förhoppningsvis får dom möta Manchester United den 28;de och tar hem alltihopa. Det skulle ju i vilket fall sitta som handen i handsken. ;)

Jag och mitt glada humör har kommit till rätta i sängen och rullat igång Letters to Juliet. Har sett den supermånga gånger men får aldrig nog! Bäst jag slutar skriva nu och ägnar mig åt filmen istället, eftersom jag ska upp igen om 6 timmar.

Onsdagar, jag hatar onsdagar. :)

Hallå där!

Kom precis på att jag hade den här bloggen liggandes och drälla på internet. Kanske lika bra att börja blogga igen?
Ska ge det ett försök iaf. Anledningen till att jag inte bloggat aktivt förut är att jag aldrig varit nöjd med namn och design, men den här gången kör vi på det simplaste av det simpla.

Dagen har gått segt som satan. Har börjat med ''skräckfilmsproduktion'', vilket vi ska hålla på med nu i tre veckor framöver. Inte skitkul, men det är skönt att vi får jobba mer praktiskt i grupp nu på våren.

Solen skiner ute, och jag har tagit en lång promenad nu på eftermiddagen. Ska bara slänga mig in i gymet och köra stenhård träning i 45 minuter, innan jag bänkar mig framför El Classico med lite gotta jag köpte hem tidigare idag.

Puss!



RSS 2.0